Referenties

D okterszorg Friesland

Alice weet zich zeer snel in te leven in een cultuur van een bedrijf en weet zich snel te verplaatsen in de gewenste oplossingen. Ze maakt gemakkelijk contact met iedereen.

Monique Birkhoff, Manager Dokterswacht


Sanare Zorg en Welzijn

Alice staat voor aandacht en betrokkenheid met kwaliteit. Haar achtergrond, ervaring en persoonlijkheid hebben bijgedragen aan een waardevol traject die zij heeft begeleid vanuit 'In voor zorg'. Haar positieve manier van coachen paste goed bij onze organisatie en heeft tot mooie resultaten geleid.

Wendy Hopmans, directeur


Splendid Care

Alice is prettig in de omgang, past zich aan aan elk niveau. Ze is heeft kennis van zaken en is deskundig. Ze geeft advies waar je echt iets mee kunt!

Diane Dompig, Directeur

Nocht en Wille

Alice is de juiste partner als het gaat om advies en ondersteuning op het gebied van kwaliteitszorg. Wij hebben haar als open,
eerlijk en resultaatgericht ervaren. Dit heeft ons in staat gesteld het HKZ keurmerk binnen afzienbare tijd te behalen.

Chris Knippenberg, Directeur Knippenberg B.V en bestuurslid Zorg Coöperatie Noord Nederland

De Zijlen
Alice is een gedreven vakvrouw met hart voor de zaak, gericht op: 'hoe kunnen we het met elkaar beter doen?'
Daarbij is ze in staat om deze ontwikkeling samen met de medewerkers in de zorg te ontwikkelen. Haar aanpak kenmerkt zich
door lef en creativiteit.

Freek Luik, Sectormanager Advies en Ondersteuning

Vanboeijen
"Alice heeft ons op een fantastische manier door het certificerings traject geleid. Het gaat bij haar niet alleen om de formele
kant, maar zij is juist erg alert op de meerwaarde voor de klant en de medewerker."
Pieter de Kroon, directeur bestuurder Vanboeijen
Stichting Ilmarinen
'heldere vakkundige uitleg en een open, ontspannen sfeer in de groep. Ik weet nu goed wat van mij verwacht wordt als auditor':
Rapportcijfer een 9.

Deelnemer interne audittraining

Stichting Ygdrasil

Naast haar kennis en rustige inbreng heeft ze veel oog voor de aanwezige kwaliteiten binnen de organisatie . Ze heeft ons geholpen met vertalen wat al wel aanwezig was , continu met oog voor alles wat er gebeurd,wat er al wel is en wat  aan het groeien is en met enthousiasme daar aan werkend.

Karin Kooiman, Directeur